Seyitgazi, kaldığı yerden devam…

Seyitgazi, kaldığı yerden devam…

Erdek'te, eğlence turizminin başkenti olması düşünülen Seyitgazi tepesi, ikinci Sur'lu yolla zirveye bağlanıyor.

Erdek’te, nitelikli turizme altyapı oluşturacak eğlence mekânlarının Seyitgazi tepesinde toplanma düşü, Başkan Sarı’nın göreve gelmesi ile yeniden ivme kazandı.

Turizmin eğlence sektörü ile bütünleşmediği kentlerde, Turizm’den söz etmenin hayalcilik olduğunu savunan Başkan Hüseyin Sarı, beş yıl önce terk ettiği Seyitgazi tepesi düşünün geçen süre içinde tahrip edilerek iktidaya uğratılmış olduğunu müşahede etmesi sonucu Güney yarım kürenin en büyük neo klasik eğlence merkezi Kaya Rock Disco’yu bu yaz işletmeye açmamıştı.

Gelecek yaz ses ve ışık sistemleri yenilenerek, yeniden hizmete alınması planlanan Kaya Rock Disco’ya yeni ilaveler geliyor.

Seyitgazi’nin her noktasını ayrı değerlendirmek, kent içi plaj çevrelerinin deniz, kum ve güneş anlamında bölge turizmine hizmet verirken, Seyitgazi’nin eğlence dünyası anlamında bağımsız olması, cazibesini daha da arttıracağı düşünülüyor.

Bu anlamda Seyitgazi’yi turizm hizmetinde rantabl kullanmak amacıyla altyapı çalışmalarına ağırlık veren Erdek Belediyesi yol ve Sur çalışmalarını kendi olanakları ile tamamlıyor.

 

 



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false